Nadja-mottagningen

Nadja-mottagningen är en stödlinje och samtalsmottagning för dig som utsatts för våld i nära relation eller för dig som anhörig som har behov av stöd.
Verksamheten drivs av Stadsmissionen och finns i centrala Göteborg och riktar sig till dig som bor i Göteborg eller kranskommunerna.

Stödlinjen
Stödlinjen har i dagsläget öppet alla dagar i veckan kl. 11.00-17.00 och bemannas av kuratorer med särskild kompetens kring våld i nära relationer och hedersrelaterat våld. Du kan välja att vara anonym och samtalet är kostnadsfritt.

Ring stödlinjen på: 020 – 81 00 00

Samtalsmottagningen
Genom stödlinjen finns möjlighet att boka tid för individuella stödsamtal med en av våra kuratorer på mottagningen i centrala Göteborg. Vi för inte journal och har tystnadsplikt.

På mottagningen finns också möjlighet att delta i stödgrupper för våldsutsatta enligt program så som GRETA. Syftet är att få möjlighet att förstå sina reaktioner, bearbeta den våldsamma relationen och få möjlighet att möta andra med liknande erfarenheter.
Möjlighet till barnpassning finns vid deltagande i samtalsgrupp. Det anordnas även digitala samtalsgrupper för att kunna nå ut till ännu fler.

Du kan läsa mer på deras hemsida genom att klicka här.

 

 

logo Stadsmissionen

Har du frågor, synpunkter eller får problem. Kontakta oss snabbt med ovanstående knapp.

Göteborgs Stad Logotype

Webbsida byggd i samarbete med Joomlaproffs.se